Odhalení: Prezident Zeman je agentem CIA

Prezidentovi  Zemanovi se jeho nedávnými výroky sjednotit část českého národa a připomenout spoustě lidí, že je potřeba nepolevovat v nenávisti k rozpínavosti Ruska a mít oprávněné obavy z ambicí Číny posílit svou pozici globální velmoci.

Upřímně řečeno, tohle jsou témata, která normálně lidi moc neberou. Rusové a Ukrajinci jsou nám celkem ukradení, tedy pokud nějací Ukrajinci zrovna neukradou něco nám osobně.

A lezení do zadku Čínanům? Kdo z nás denně nenakupuje kvanta čínského zboží a ještě jsme rádi, jak jsme levně pořídili? Těmito věcmi se prostě běžně nezabýváme, jelikož máme jiné starosti. Takže je moc potřeba, aby nám je někdo čas od času připomenul. A to se právě daří našemu panu prezidentovi.

Prezident Zeman je totiž tajným agentem CIA a součástí jeho mise je podporovat nedůvěru obyvatel ČR ve všechno, co pochází z východu.

Dělá to podle přísně tajného manuálu CIA, který je agenty CIA s touto bohulibou misí hojně používaný a funguje bezvadně už několik desetiletí. Já tento manuál náhodou znám a tak chtěl bych se s vámi podělit o to, jak funguje.

S jednou tajnou agentkou CIA jsme se totiž kdysi setkával skoro denně asi po 7 let.  V civilu to jinak byla naše učitelka ruštiny na základní škole. Tato soudružka učitelka - jak je tohle oslovnení daleko od pravdy a jak jí křivdí - měla velmi specifický způsob vyučování ruštiny. Dávala nám děsně moc úkolů. V hodinách na nás většinou hulákala – pohříchu česky – že sjem ignoranti. Sem tam bila hloupější spolužáky pravítkem po ruce (dodnes se smíchem vzpomínáme na příhodu, jak o Petra J. zlomila 50. centimetrový příložník). Nutila nás šprtat se nazpaměť různé texty vychvalující Rusko a komunismus. Bože, jak my jsme ruštinu, Rusy a všechnu východní propagandu nenáviděli!

Na základní škole jme měli z hodin ruštiny a obzvlášť z paní učitelky opravdu strach. Teprve po létech se ukázalo, že tato dáma byla tajnou agnetkou CIA a že byla na naši školu nasazena, aby pomohla vybudouvat v naší generaci opravdovou nedůvěru v komunismus a nenávist k Rusům. Musím přiznat, že se jí mise opravdu podařila. Dodnes, když se s potkím s bývalými spolužáky, není z jejích bývalých žáků nikdo, kdy by měl pro Rusy vlídné slovo nebo dokonce si něco z ruštiny pamatoval.

Tohle se podařilo právě díky manuálu CIA, který v současnosti používá i prezident Zeman. Princip je ďábelsky jednoduchý a prověřený léty pozorování lidské psychologie. Je totiž všeobecnou vlastností lidské povahy dělat přesně opak toho, co vám kdo vykládá. Jde o stejný princip jako když budete vštěpovat vašemu 16. letému dítěti, že alkohol je metla, a co se obvykle nestane? Hned na příští akci s kamarády se tentýž nebo tatáž namaže, jak zákon káže.

Stejně tak, pokud budete lidem pořád dokola poslouchat, jak jsou ve světě pošlapávána lidská práva, přestanou se to prostě zajímat a nebo si dokonce budou myslet, že si někdo menší komunistickou represi docela zaslouží.

Naproti tomu,  když chcete na tahle témata opravdu upozornit a donutit lidi, aby se nad těmito věcmi zamysleli, je třea udělat přesně to, co manuál CIA radí i panu Zemanovi. Udělějte z politickách vězňů pár pomatených pankáčů, udělejte z čínského komunistického prezidenta vzor demokratického státníka a vida – njedou jsou všichni na nohou a o těchhle tématech se zase diskutuje.

Tak díky, CIA, děláte to dobře!

Jiri Meznik

Autor: Jan Novák | úterý 18.11.2014 13:54 | karma článku: 20,14 | přečteno: 1015x
  • Další články autora

Jan Novák

Ve vlaku

29.11.2023 v 10:31 | Karma: 10,35

Jan Novák

Sexuální násilí v církvi

9.1.2023 v 7:59 | Karma: 10,94

Jan Novák

Kterak děkan fildy knihou šermoval

20.8.2020 v 13:14 | Karma: 19,78