Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pane Dube, existuje spousta neplodných žen, které neumí počít a porodit dítě a přesto v očích soudných lidí zůstávají ženami se vším všudy. Chci tím říci, že ten váš argument je hodně nedomyšlený. :-/

1 0
možnosti
KD

K75a12r11e87l 57D42u90b

12. 6. 2014 23:34

Neprošla jste změnou pohlaví. 

Nejspíš vás napumpovali hormonama, udělali umělá prsa, třeba vám i camprlíka ufikli a ušili z něj clitoris.  Nevím, neviděl jsem vás, tak nevím, jak se chirurg vyřádil.  Oni chirurgové hodně umí, prý i něco jako vaginu ušijí, prostě dokážou z masa uplácat něco, co se podobá (z dálky) krásné ženě.  

Podobá, protože žena to není.  Nebo umíte počít a porodit dítě ? To je to hlavní, co ženu od muže odlišuje. Nic jiného.  Pokud to neumíte, pak nejste žena, nezměnila jste pohlaví.  I když se třeba za vámi na ulici mužský otáčejí. 

Kdysi jsem v jednom německém městě taxikařil. Celou dobu studia. Jezdil jsem jen v noci. Tehdy jsem znal hodně transvestitů. Měli několik scén, kde vystupovali, na pohled nádherně udělané ženy. Kam se na ně opravdové hrabou. Jen na pohled. Nic víc.

Sorry, že jsem to napsal na plnou hubu. Ale tak to je.

3 4
možnosti
KZ

Nerada bych se Vás dotkla, ale je značný rozdíl mezi transvestitou a transsexuálem.

Možná, že transsexuálovi postačí se jednou, dvakrát týdně převléknout, použít výrazný make-up a vyzývavé oblečení a přehnaně zdůrazňovat svůj sexappeal. Rozhodně to mají jednodušší - bez celého procesu, bez operací...V této rovině bych ovšem fungovat nemohla....To, že se někdo cítí ženou je o "hlavě", přemýšlení, cítění věcí, o chování, rozhodně ne jen oblečení... Snad uznáte i fakt, že je na světě je řada žen, které bohužel děti mít nemohou...A vlastně nejen žen...Nemyslím, že by to jakkoli snižovalo hodnotu člověka....

1 0
možnosti
Foto

J52a85n15a 43M14a61j39o20v42á

12. 6. 2014 18:09

Přeji spokojený život.R^

Znáte knížku "Studna osamění"? Díky ní jsem transsexualitu dokázala aspoň nějak pochopit. Je moc dobrá.

0 0
možnosti

..nebo film Kluci nepláčou...hodně drsný a bohužel smutný film :-(

1 0
možnosti
KZ

Ale kdepak, asi jste to, co jsem napsala jako reakci na zlé internetové diskuze ohledně transsexuálů, pochopil špatně...Nepotřebuji Váš potlesk a ani Vaše ev. odsouzení mě nemůže vyvést z rovnováhy....Nad nikoho se nevyvyšuji, před nikým neponižuji...Dnes jsem naprosto obyčejná žena, které nepotřebuje ani politovat ani chválit....

7 0
možnosti
JC

Já Vás neodsuzuji za to, že jste jiná. Ale nelíbí se mi, jak tu svoji jinakost máte potřebu sdělovat a dělat z toho výjimečnost hodnou obdivu. Prostě se příroda "sekla" a na tom není nic obdivuhodného. Ani na pochody po centrech velkých měst.

0 4
možnosti
JC

Píšete "Nemám potřebu svoji minulost sdělovat, ...", přesto jí sdělujete. Sdělujete světu svojí "výjimečnost", co kdyby si to nikdo nevšiml, že?

V poslední době mám často pocit, že ti "výjimeční" se všude upřednostňují až vyvyšují nad normální, zdravé lidi a dávají najevo svou jedinečnost až zvláštnost s tím, že je mají ti normální lidé obdivovat, dávat jim palečky a srdíčka a vychvalovat je.

NE! Jste hříčkou přírody, nemůžete za to, ale nejste nijak tvor obdivuhodný. Obdivuhodná je pro mně rodina, žena, která porodí 2+ dětí, stará se o ně a vychová z nich slušné lidi, kteří budou pro lidskou společnost přínosem a budou opravdu tvořit hodnoty, mít zase děti ...

Neodsuzuji Vás, ale ani Vás neobdivuji. Jenom že jste si, Vy, nějak přírodou poznamenaní, spletli běžný život s cirkusem, kde se před lety vystavovali různě postižení. Aplaus se nekoná.

2 7
možnosti
Foto

Inu Chrástek.... jako obvykle, zase nic nepochopil. Neodsuzuji ho, ani neobdivuji, není "nijak tvor obdivuhodný", jenom je "nějak přírodou poznamenaný". :-)

2 1
možnosti

dobře jste udělala R^Přeji Vám, abyste se setkávala především se "zdravě" uvažujícími lidmi ;-) karma za odvahu:-)

6 0
možnosti
VS

Nikdo se nerodí do nesprávného těla. Bůh povolává všechny lidi ke svatosti. Ti co uvěří, obrátí se a posvětí budou uzdraveni a stanou se nejlepší verzí sebe podle Božího záměru a budou cítit klid a radost ať už budou kdekoliv ve svém životě.

0 4
možnosti
Foto

Tak proč Tě ještě neuzdravil?:)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS