Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TF

Výborně. Nechceme válku. V žádném případě. Přeci nechceme prázdné obchody, nefungující kanalizaci, vodovody, elektřinu. Za to nám to nestojí. Tak v klidu počkáme, až nás Rusové zase ovládnou a všechny tyto pořádky, které oni tak zvládají, zase zavedou. A tím, že nebudou muset válčit, tak k dalším guberniím přijdou velmi levně. Stejně jako Hitler, než si Evropa řekla: A dost!

7 4
možnosti
JR

J11a31r53a 33R12a64n57k

21. 2. 2015 1:25

Vlastne bych mela byt ruskemu osvobozeni v 68. vdecna:-P, mohu zit v demokraticke zemi.....bez strachu, sem si Rusak netroufne!!

7 7
možnosti
MN

I já jsem vděčná, že právě takové osoby jako Vy mohou žít daleko v demokratické zemi a nežijí tu s náma.

7 10
možnosti
MK

Zajímavé, ze o válce mluví jen rusofilove :)

10 3
možnosti
MN

Ale válčit chtějí jen rusofobové.

7 12
možnosti
Foto

Myslím si, že tady nikdo rozumný neprahne po válce. Je to ale o tom zda ustupovat či se postavit a kdy. Putin, protože on tu provokuje a ne, že ne. Ale ani on nechce globální konflikt. Protože ve finále by tento vzal rychlý konec. On hraje pokr a on je ten největší hráč s největším možným rizikem. Může vyhrát, ale co? Vyděšený svět. Může prohrát úplně všechno – to bude trvat jen tak dlouho, až si jeho oligarchové uvědomí, že jim je na obtíž.

10 3
možnosti
PK

Oligarchové se bojí 2 jiných věcí - Putin má 80-90 procentní podporu mezi ruským lidem...

je vcelku možné že odstranění Putina oligarchy budou lidi brát jako prozápadní tah... a místo něj si tam dosadí třeba Žirinovského který bude ještě radikálnější.

A nebo druhá možnost že po Putinově pádu se Rusko propadne do Jelzinovského chaosu a ještě ho překoná... chaosu kde životnost oligarchů bývala měsíc podle toho komu bouchla pod autem mina. A nebo ho trefili RPG které vojáci prodávali aby měli na jídlo.

Taky by mohli začít rozprodávat atomovky. 

Doporučoval bych vám NEHRÁT karty... protože vám uniká spousta možných kombinací ke kterým může dojít.

1 1
možnosti
JJ

Ano, otevřená válka mezi Ruskem a Západem by byla hrozná, ikdyž nemyslím, že by Rusové mohli rychle postoupit na Západ. Už proto, že NATO má 3,5 milionu vojáků a Rusové jen 850 tisíc, země NATO dávají na zbrojení 60% světových zbrojních výdajů. Souhlasím s autorem, že válka je dnes popularizována. Nevolá se sice "vyhlasme válku Rusku" - protože to by bylo příliš okaté - ale váleční štváči volají "dodávejme zbraně Ukrajině" - tak se totiž té války dosáhne jistěji, než nějakými slovními deklaracemi.

6 2
možnosti
MR

M70i38l39a31n 37R61a20d73e47k

20. 2. 2015 22:47

Naopak, Evropa se vzdy uklidnovala pacifismem, my budeme vstricni, a nic se nestane. Bohuzel se stalo a stane.

12 2
možnosti
TN

Možná jsem slepý, možná nečtu ty "správné" články, ale nevídám to, o čem tady píšete. (Jenom jsem zaregistroval, jak k válečné akci vyzval pan prezident.)

Hoďte prosím aspoň 5 odkazů na výzvy k útoku na Rusko. Díky moc.

13 1
možnosti
PP

P62e50t72r 98P63o59l85á55k

21. 2. 2015 8:08

Kdyz si ten clanek prectete poradne, tak by vam melo dojit, ze nemluvim o vykricich politiku, ale lidi( napriklad ve zdejsich diskuzich ). Ja sice chapu, ze zdejsi diskuze jsou moderni verzi srocovani luzy pri popravach ve stredoveku, ale presto me to, jak jsou mnozi lide hloupi a jeste svuj nazor prezentuji verejne pod svym jmenem, zarazi. Politici nekrici, ti chytre manipuluji tuto luzu tam, kde ji potrebuji mit. Bylo to tak vzdy a ac si dnes mnozi mysli, ze jsou mnohem chytrejsi nez generace nasich predku, je tomu evidentne porad. Pekny den. ;-)

1 3
možnosti
Foto

Vy jste nám tu sdělil pěkné věci. Že obranný rozpočet všech států EU je vlastně nižší v absolutních částkách dohromady než obranný rozpočet RF a že je vynakládán méně efektivně. Skutečně?

A dejme tomu, že tomu tak je. Ale aby Rus obsadil Evropskou Unii, musel by na to použít všechny vojáky, které má. Čímž by nutně vyprázdnil kasárna nejen v Evropě, ale i v Asii. Tak v tom případě bych se divil  Číně, že by toho nevyužila a s tím Rusem nám nepomohla.

4 1
možnosti
Foto

u nás válečných nadšenců nikdy moc nebude, jen hlupáků, kteří nechápou, která bije a nadávají na Rusáky a nevidí, že čert tentokrát přesídlil na druhou stranu.

13 13
možnosti
JF

Čert nepřesídluje jak se vám to zrovna hodí....Rv

9 3
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik