Diskuse

Petr Polák: Pojďte na Rusáky, umlátíme je čepicema!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všimnul jsem si charakteristické věci - Jara Rank chtěla dát minus všem mým zdejším příspěvkům. Ale odflákla to, na jeden zapomněla - u mého příspěvku z 21.2.2015 20:24. Sice u minusů nezůstává časová stopa, ale pokud tam Jara Rank dodělá mínus dodatečně, tak důkaz i potom najdete zde : 

https://web.archive.org/save/http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150220_449854_blogidnes&razeni=time&strana=2

Proč to píšu: Jara Rank si dala práci mínusovat moje příspěvky, ale čas jí nezbyl ani jeden jediný argument proti tomu, co mínusovala. Charakteristické pro emocionální nediskutéry.

0 0
možnosti

Trapná lež, tohle nikdo u nás neříká.

Slyšíme zbabělý a nerozumný  opak, "hlavně nedodávat Ukrajincům zbraně a takhle bude mír zachráněn"8-o

3 0
možnosti

P28e74t95r 78P37o68l15á81k

22. 2. 2015 10:49

Jelikoz uz si dal nechci nechat otravovat nedeli zdejsi zlucovitou diskuzi, ktera jen dosvedcuje to, co jsem psal v clanku, tak ji opoustim. Nebavi me uz diskutovat s lidmi, kteri me vyzyvaji k vytvareni jakychsi seznamu, tvori na me kadrove posudky delaji psychologicke profily a obvinuji me z Putinofilie, Kremflofilie a jakekoli dalsi ...filie jen proto, ze varuji pred valkou. Jen si pamatujte, ze to, co je napsano v clanku, plati. Az se bude strilet, tak si na me vzpomenete. Pekny den, mene zloby a cest vasi multikulturni praci. :-)

0 2
možnosti
Foto

J51i36r40i 81B43i29l67i92n82a

22. 2. 2015 12:46

Aha, takze vy nikoho kdo by chtel valku proti Rusku a ubijeni cepicemi neznate. :-P

Takze priste nelhat, ano ?

2 1
možnosti
Foto

J81i36r55i 35B40i14l76i22n86a

22. 2. 2015 10:15

Porad cekam, az pan Polak uvede seznam lidi, kteri rikaji "Pojdme na Rusaky, umlatime je cepicema". Nebo vubec na jmena nejakych lidi, kteri chteji zautocit na Rusko. Jediny kdo zatim na nekoho zautocil je Putin.

Dat nekomu do ust vyrok ktery ten clovek nerekl a pak s tim polemizovat je ubohost nejvyssiho stupne. Rv

2 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem blog a poctivě celou diskuzi se zvýšenou pozorností na repliky p. Pillmanna. VVP a RF opravdu nemusím a dávám přednost EU a USA. Svým oblíbencům na západě však nedávám 100% a vidím i chyby.

Adorace , zbožnění a vzhlížení k Rusku jmenovaných pánů je ale málo k vidění. Možná u Vyvadilů , ale jeho blogy raději nečtu . Nejen ze zdravotních důvodů.

Prostě a dobře , VVP se jenom brání a kdyby náhodou přijel v tancích na Litvu či do Polska nebo kamkoli , je to vlastně v sebeobraně. Jako v tom blbém vtipu - v sebeobraně jsem ho bodl šestnáctkrát.

Dovedu si tyto pány představit : sedí v ušáku , pojídají ruské vejce, na stole rozečtený Maxim Gorkij a ze sovětského gramofonu pějí Alexandrovci.:-)

Nebo platí druhá možnost . Je to jejich práce , propagovat RF. V tom případě bych radil : netlačte tolik na pilu , holoubci siví. Už je to trochu nevěrohodné.

3 2
možnosti

a) Nelžete! Kde jsem adoroval Putina? Nikde! Já např. konstatuji fakta, která přede mnou zjistili pozorovatelé OBSE u ruských voleb a komise EU u kauzy Gruzie. Že by to byli další obdivovatelé Putina? Proto se zastyďte, omluvte se mi a ve vlastním zájmu raději už mlčte.

b) Nefantazírujte ! Kdyby Putin přijel v tancích na Litvu či do Polska nebo kamkoli, tak ho odsoudím, Máte ale smůlu - Putin tohle dělá jen v bujných erotických snech válečných štváčů, jako je Rasmussen.

c) Píšete: "V sebeobraně jsem ho bodl šestnáctkrát" - trefná poznámka. Platí ovšem nejlépe na válečného zločince Porošenka.

d) Píšete: "Dovedu si tyto pány představit : sedí v ušáku , pojídají ruské vejce, na stole rozečtený Maxim Gorkij a ze sovětského gramofonu pějí Alexandrovci." Opět paranoia. Alexandrovci jsou pro mě kuriozita, nuda a ztráta času. Gorkého povídek jsem přečetl několik - byly skvělé. Gorkého romány jsem nečetl - dávám přednost F a anglosaské literatuře. Tohle vážně považujete za argument v diskusi ? Trapné. A smajlíkem jen nahrazujte absenci argumentů.

e)  A ten Váš poslední odstaveček - opět jen emoce bez argumentu. Zapomněl jste ale tentokrát na smajlíka. Ten by tomu dodal na váze.

1 1
možnosti
Foto

Neznam nikoho, kdo by chtel valku. Lide kteri maji prehled chteji pouze zastavit Putinovu agresi proti Ukrajine. Protoze je jim jasne, ze Ukrajina ruskemu diktatorovi stacit nebude a my budeme jednou z dalsich obeti.

Clanek je neuveritelne hloupy a povrchni.  RvRvRv

3 2
možnosti

Kteří lidé mají přehled? Kalousek a kníže pán? 

Čím tito mudrci chtějí zastavit Putina? Spojenectvím s vrahem Porošenkem?

Vy si asi myslíte, že máte přehled. Odkud? Z prolhané ČT? 

Vy si vážně myslíte, že ČR bude další obětí? Jak to, že Stalin odmítnul Husákův návrh z 1944/1945, aby Slovensko vstoupilo do SSSR jako sovětská republika? To si vážně myslíte, že Putin bude dobývat násilím vzdálenější stát, než který Stalin odmítnul přijmout do SSSR nenásilně? Vy ale máte bezvadný přehled! Vám je všechno jasné jenom proto, že toho moc nevíte, ale názory máte předem dané.

Kdo zahájil válku Gruzie s Ruskem? Saakašvili nebo Medvedev+Putin? (Odpověď zní: Saakašvili, konstatovala to komise EU, ač nerada - viz http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,650228,00.html)

2 2
možnosti

Válkou opakovaně vyhrožuje Putin a ví, že Evropa se na rozdíl od něj konfliktu bojí. Budeme-li dávat najevo, že máme v kalhotách, nepřijedou Rusové v tancích, ale v nákladních autech a dříve.

4 1
možnosti

Když Putin ví, že se Evropa bojí, tak se určitě nedá zastavit předstíranou statečností pana Dytrycha, která ho nic nestojí. Nebo že by to bylo úplně jinak, hrdino?

2 2
možnosti

P34a68v50e78l 51K30u83l40a

21. 2. 2015 15:06

Zatím jediný, kdo začal válku(nevyhlášenou), je Putin. Neměl byste svůj výtvor adresovat jemu?

5 3
možnosti

První začaly válku USA proti Srbsku. Rusko tehdy jasně varovalo, že bumerang se vrátí na USA.

3 2
možnosti
Foto

Vážený pane autore, nevím, zda jste zažil rok 1968. Pochybuji. Nechte si o tom vyprávět. Pokud byste chtěl psát v podobném duchu dále, bylo by snad lepší, aby Váš první blog byl i poslední. Kremlomilců a trollů už tu působí dost.

Doporučuji povinnou četbu: Karel Havlíček Borovský - Obrazy z Rus.

6 4
možnosti

P37e78t51r 86P26o40l57á72k

21. 2. 2015 11:01

Mily pane Dvoraku, nevim, jak jste prisel na to, ze jsem Rusofil, ci Kremlofil. Moji prarodice vystoupili po roce 1968 z KSC, moje matka vozila Vlastu Chramostovou nasim Trabantem po bytovych divadelnich predstavenich, ja ani muj bratr jsme nikdy nebyli ani v Jiskrach ani v Pionyru. Muj otec, po rozvodu mych rodicu, emigroval do Rakouska. A vy se me odvazujete nazvat Rusofilem?! Co jste za bolsevika delal vy a vase rodina? Mate svedomi ciste?

Ale neprekvapuje me to! Lide jako vy si z demokracie udelali doktrinu, v niz plati jeden jediny demokraticky nazor, ten jejich! Kazdy, kdo ma nazor jiny, je zesmesnovan, zostouzen a napadan! Je pro me sokujici, jak rychle jsme za tech 25 let sklouzli do totalitarizmu...

9 2
možnosti

Ja tedy nikde zadne podobne vykriky neslysim a NATO by samozrejme zasahlo v pripade napadeni clenske zeme. Urcite ne z lasky k ni, ale z pudu vlastni sebezachovy ;-) Jinak ruska armada je na tom sice lepe nez pred cca 10 lety ale stale jeste by proti armadam NATO nemela zadnou sanci

5 4
možnosti

P82e90t76r 87P97o38l37á76k

21. 2. 2015 9:50

Zijte si ve svem sebeklamu. Ja budu na valku pripraven. A vy?

2 3
možnosti