Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bude na tom dobře, protože už bude mít protilátky a vytrénovaný imunitní systém.

0 0
možnosti
Foto

Jaká bude? Taková jako všechny ostatní - úplně normální.

2 0
možnosti

Vidím to stejně u vnuček. A také je moc smutno v naší ulici sedmi domků s dvanácti dětmi. Ticho a nepříjemný klid jak v hororu. Dodržujeme "opatření".:-/

0 0
možnosti

no vidíte - a já to u svých vnoučat nevidím (ze 7 je školou povinných 5). I když jsou rodiče rozumní a opatření dodržují, tak každé dítě má JEDNOHO kamaráda/kamarádku, se kterým se vídá (většinou venku). Učení zvládají, skautské schůzky probíhají přes net a jednou za čas vyrazí - s rouškami - na výlet do přírody. Stejně tak přes net funguje i nemalá část kroužků a ZUŠ (např. balet). Jedna z vnuček se dokonce letos v angličtině dost zlepšila. A pohyb mají i díky rodičům, kteří s nimi chodí do přírody. Jasně že jim kamarádi a dokonce i škola chybí a těší se do ní - ale neprožívají to jako nějakou katastrofu, někdy si to i pochvalují...Ale hlavně to chápou, protože jim rodiče vše vysvětlili a vědí, že to dělají i proto, aby předčasně nepřišli o své babičky a dědy.

1 0
možnosti

Rozumný názorR^.

Absence osobních kontaktů, tedy vytržení z přirozeného sociálního prostředí, se negativně podepisuje na dětech i dospělých. Jako laboratorní pokus (vykonaný na celé populaci) k ověření toho, že virtuální život nefunguje resp. je neplnohodnotný, to bohatě stačilo. A to mám (jako kybernetik vzděláním) k virtuálnu blízko a rozhodně ho nezatracuji. Ale všeho moc škodí.

1 0
možnosti
Foto

Rozhodně bych nezahazovala hned celou generaci, tak dlouho pandemie netrvá a ani trvat nebude, jelikož už se očkuje. Děti jsou mimořádně přizpůsobivé, rychle se s tímto dočasným výkyvem vyrovnají. Covid naopak ukázal naše další možnosti a rezervy, trochu zacloumal zažitými rigidními způsoby života (vzdělávání, práce...). Všechno zlé je vždy k něčemu dobré.

2 0
možnosti

Při vší úctě, je třeba si ozřejmit co znamená pojem generace......

3 0
možnosti
Foto

R^ zpětně bude covid hodnocen jako pouhá krátká epizoda, nesrovnatelná s dřívějšími historickými milníky.

1 0
možnosti

"Covidová generace" bude úplně v pohodě...a apkliže v pohodě nebude, bude to způsobeno něčím, co nemá s covidem žádnou souvislost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik