Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Ivan_Stloukal

8. 3. 2010 13:58
Realizace

Je bohužel smutnou pravdou, že velký investor se do "malého nápadu" nebude nikdy hrnout s vidinou, že ho podpoří. Každý, ať už malý, nebo velký investor chce především vydělat peníze.

Pokud by jste měl zájem, tvorbu stránek a eshopu bych Vám mohl "hlavou" zajistit vzhledem k Vašemu nápadu zdarma i já. Pokud by jste měl zájem, ozvěte se mi. R^

0 0
možnosti
MZ

Cavaliere

8. 3. 2010 13:50
hm

Já zase nechápu ty , co tam chodí žádat o peníze. Když je to takový nápad , tak si ty peníze seženu někde jinde a nebudu se muset s někým dělit.  Nemluvím o tom, že to nejsou zas tak závratný sumy. Moc důvěry to nevzbuzuje.

0 0
možnosti
FP

zero01

8. 3. 2010 13:49
Škola pro začínající podnikatele...

Bohužel jste dostal tvrdou školu. Toto Vaše zveřejnění mi jen potvrdilo mou obavu, že ti co obhajují svoje nápady, nestojí proti "investorům" ale "investičním žralokům", jejich jediný zájem není rozumná investice, ale vyděračský způsob podnikání. Ostatně podívejte se na aktivity jednotlivých "investorů". Dovolím si jednu radu, i když máte svůj výrobek patentovaný, vůbec bych se nedivil, kdyby se začal vyrábět v zahraničí, a vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo s majetkovou účastí jednoho z "investorů". Je jim zřejmé, že Vás dostali do potíží a jen velmi těžko budete místo na investici shánět peníze na mezinárodní žaloby o porušení patentového práva.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 3. 2010 13:59
Re: Škola pro začínající podnikatele...

Ti, kteří obhajují svoje "nápady", chtějí od těch "žraloků" jejich peníze. Že je tito chtějí zajistit, na tom přece není nic vyděračského. Když má někdo nápad a nulovou schopnost jej realizovat a nemá ani korunu, tak je 50:50 poměrně velkorysý návrh na rozdělení obchodního podílu. Nemyslíte?

0 0
možnosti
PN

Patrik N.

8. 3. 2010 13:22
Obchod

Vážený pane Věříši, pokud ten výrobek budete mít, rád nabídnu stránky http://www.levaruka.cz, kde jsou také zvláštní výrobky (pro levoruké), jako místo pro možný prodej vašeho unikátního výrobkuR^. Každopádně přeji hodně štěstí, především na lidi kolem vás. Patrik N.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

8. 3. 2010 13:20
Víte

Já mám z celého pořadu dojem zesměšnit prosťáčka bez financí s dobrým nápadem bandou pracháčů. Primární účel je show a fakt bych všem lidem s dobrými nápady nedoporučil se této pro ně ponižující show účastnit. ;-(

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 3. 2010 13:23
Re: Víte

Kolik těch se skutečně dobrým nápadem tam bylo? Ale ta "banda pracháčů" hovoří za vše, sorry Rv.

0 0
možnosti
PH

jmen0.prijmeni

8. 3. 2010 12:56
hmm

Tady nikdo nechápe princip a účel televizních pořadů? Televize neslouží k tomu, aby někomu pomáhala rozjet obchod. Televize slouží k tomu, aby bavila, vzdělávala a vydělávala. Nezlobte se na mě, myslet si, že člověk na trhu prorazí jen díky pořadu v televizi je dost naivní. Najdou se i tací, kterým pořad pomůže. Ti ale už mají strategii vymyšlenou a vystoupení před kamerami berou jako reklamu a propagaci svých výrobků. A je to vidět i na tom, jaké výrobky a jaké lidi si tam zvou. Jde jim jen a jen o sledovanost. A když tam přijdete s něčím hodně ujetým, tak máte reálnou šanci, že se do pořadu dostanete.:-P

0 0
možnosti
PH

Verstappen

8. 3. 2010 17:07
Re: hmm

R^R^R^

0 0
možnosti
PJ

administrator_xxx

8. 3. 2010 12:55
Je to TV-porad jako kazdy jiny...

Jde jen o namet a sledovanost. Snaha pomoci drobnym vynalezcum a vyrobcum snad ani nikdy nebyla myslena vazne. Je mi lito ze jste takto dopadl. Ja ale kdyz vidim toho Yokabushiho Kawasaki nebo jak se ten zpuchly asiat jmenuje, tak bych tam nesel ani nahodou. JE to tam jen banda hochštapleru. 8-o

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 3. 2010 12:45
Já Vám sice rozumím, ale přístupu investorů se nedivím.

Také jsem viděl "Váš" díl a musím říct, že jsem z Vás měl radost. V balastu těch hovadin, nesmyslů a podezřelých mastiček jste byl příjemným osvěžením. Postup a stanovisko investorů ale naprosto chápu, protože jejich příslib byl dán, a padlo to tam zcela jasně, s vyhlídkou na expanzi na zahraničních trzích a pokud se nepletu, tak jste tvrdil, že nikde nic takového patentovaného není. Že se investor stáhne v okamžiku, kdy zjistí, že existuje konkurence, že něco podobného již někde existuje a prodává se, to je vcelku pochopitelné. Nebo myslíte, že nikoli?

A vyčítat investorům, že si hlídají, do čeho své peníze dávají, to je trochu nefér. Koneckonců jste to Vy, kdo po nich něco chce a to "něco" jsou jejich peníze, které oni riskují. I proto dost neberu výtku v úvodu textu, že jste se musel upsat 50% budoucího zisku. Oni se Vám totiž upsali ke 100% případné ztráty.

V každém případě ale přeju štěstí jak v životě osobním, tak v podnikání. Držte se! 

0 0
možnosti
ZP

zdenulina

8. 3. 2010 12:42
Hmm

tento díl jsem viděla a pana Věříše mi bylo trochu líto. Na investorech bylo vidět, že jim jde jen o peníze, tedy výhodnou investici. Nikoliv v prvé řadě o pomoc handikepovaným lidem, jak je to asi u pana Věříše. Prostě jak investoři říkají, byznys. Bylo to vidět i na procentuálním zastoupení, které si s panem Věříšem dojednali. Je jasné, že pan Věříš není rozený obchodník, ale člověk s dobrým nápadem a dobrým úmyslem. Ale kam bychom došli, kdybychom všichni byli jenom investoři? A kde by byli investoři bez těch nápadů? Hlavně "mistr Sorry" mi v tomto pořadu pije krev svým arogantním chováním. Doufám, že v nové řadě už tam ten omezený zavalitec nebude.:-/:-/

0 0
možnosti
R

rojack

8. 3. 2010 12:18
Věříši

ten díl pořadu jsem sice neviděl, ale v ostatních dílech byly tedy ptákoviny neuvěřitelné....   no nic, k věci.

Proč kvůli 300 tisícům lezete do chřtánu těm zbohatlíkům, kapitalistům a oligarchům? Není lepší si těch 300 půjčit?  Když tomu svému nápadu tak věříte a všichni vám křivdí, tak zastavte dům či byt a půjčte si ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik