Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jana Kolářová

8. 3. 2010 11:49
já myslím, že na to hledíte "jinak"

"Váš" díl jsem viděla, nápad mi přišel výborný, ale je asi fakt, že pokud něco podobného existuje v USA, ztratil ten nápad hlavní možnost ekonomického úspěchu. Investor své peníze investuje s rozmyslem a k tomu samozřejmě nestačí pár minut před kamerami - na to si pak musí udělat průzkum trhu a zvážit úspěch takové investice. Takže se jim zas tolik nedivím.

Ale myslím, že se mýlíte, když píšete: "Navíc už nejsem tak úplně přesvědčen, že pořad "Den D" slouží k pomoci malým podnikatelům a nebo jen obyčejným lidem s dobrým nápadem, jak se většina lidí mylně domnívá. Spíše jde o to zajistit více peněz pro samotné investory."

Ta pomoc nespočívá v tom, že někdo dá peníze bez rozmyslu, snad to nějak dopadne. Peníze samozřejmě musí být návratné, bez toho by to nebyla investice, ale charita - a nepochybuji, že ji pětice investorů dělá taky, ale nemůže ji směšovat s podnikáním.

Myslím ale, že jste se báječně zviditelnil a že se najde někdo, kdo toho s Vámi půjde. Přeju hodně štěstí. JK

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

8. 3. 2010 11:48
pokud si to správně vybavuju

tak O. Bartoš podmiňoval svoji investici tím, že věc je patentovatelná v USA a EU. Pokud zjistil, že má obdobnou věc už pod palcem někdo jinej, logicky nechtěl peníze jentak vyhodit. To mi jako podraz na vás opravdu nepřipadá.

0 0
možnosti
JK

smeč

8. 3. 2010 11:46
Den D

Milý pane,

myslím, že je lepší si vzít půjčku než potencionální investory z televize. Jim jde jen o ty prachy a ne o nějaký nápad. Vždyť to je jasné. Je to jen byznys pro ně, jinak by tam nešli. Někteří umí pouze urážet ty co něco vymysleli a jen čekají na to co vymyslí jiní, aby se svezli a vydělali. A vo tom to je......

0 0
možnosti
1

136N

8. 3. 2010 11:43
No a nezní to hezky před kamerama jak pomůžem

 s podnikatelským záměrem začínajícímu podnikateli ? Vidí to tisíce diváků a jsou jistě spokojeni jak s citem se k začínajícímu přistupuje a podává pomocná ruka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik