Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tohle znám z vyprávění z rodiny, jak se s lidmi zachází na brigádách.  Příšerný kořistění.

0 0
možnosti

mam pro vas prekvapivou novinku: cilem LIBOVOLNE soukrome firmy neni nejake to "celospolecenske blaho", "aby se lidi meli dobre", ani nic tomu vzdalene podobneho ... ale docela obycejna maximalizace zisku. dokud firma sezene na nekvalifikovanou manualni praci dostatek lidi za mzdu x penez, nema nejmensi duvod nabizet x + y ... a i v pripade, ze firma dostatek takovych lidi nesezene, ma nekolik jinych moznosti, nez zaplatit vic: nasadit automatickou linku, ktera bude letaky balit tak nejak sama, v poctu, o jake se vam ani nezda, bez remcani, bez prestavek na obed, 24-7, pripadne presun cinnosti nekam, kde bude lidi ochotnych makat za x penez dostatecne mnozstvi. zamestnavatel neni charita, aby myslel na zivotni uroven svych zamestnancu ...

0 2
možnosti

Mezi charitou a vykořisťováním je ještě stále dost široké pole, pokud mám někoho na práci, nemusím se chovat jak dobytek, jen proto, že ještě nemám na linku.

1 0
možnosti

P83e88t50r 72H34á19l39a

22. 9. 2013 21:51

Je to špatné. Ale jádrem veškerého zločinu je, že místo aby se oznámil na policii, popř. jiný odpovědný orgán, tak se to oznámí kamarádům u piva, popř. blogu. Jde o trestný čin podvodu, proč jste nepodala trestní oznámení?

1 0
možnosti

I38v77o 72Ž37á60č93e48k

22. 9. 2013 22:15

A v čem ten trestný čin podvodu vidíte? V tom, že jí slibovali určité peníze, zatímco ona si za první směnu vydělala méně? Co když ta firma jako protipříklad ukáže někoho, kdo si ty peníze opravdu vydělá?

0 1
možnosti
Foto

Darebácké vykořis'tování. Česko se postupně mění v zemi třeího světa Rv

3 0
možnosti

Ano je to trpké.Je to jenom průřez jednání, lží, hrubosti a celkové úrovně naší společnosti a neschopnosti našich lidí s tím něco udělat.

Pokud potřebujete rychlé a okamžité peníze nabídněte pomoc nějakému důchodci, nejlépe takovému, který dostává sociální příspěvek vzhledem ke své nemoci od státu.A ten je myslím od 800 do 12 000 kč měsíčně.Zájem o tuto práci mezi důchodci, zejména těžce postiženými je značný.

0 0
možnosti

I87v96o 50Ž25á38č33e28k

22. 9. 2013 21:14

A co vlastně umíte, paní autorko? Pro jakou konkrétní práci máte kvalifikaci? Nemyslím, že jste hloupá a nevzdělaná, protože jste napsala článek bez pravopisných chyb, což je problém i pro některé lidi s akademickým vzděláním.

Ptám se proto, že ta práce, kterou popisujete, je zjevně "poslední štací" pro zoufalce, kterým nic jiného nezbývá.

A s tím slovem "otrokářství" bych byl opatrný. Otrok si nemůže vybrat svého pána ani práci, kterou pro něj dělá. Zaměstnanec tu možnost má, což vy jste ostatně dokázala.

0 8
možnosti

Pokud tady budou lide, kteří budou ochotni za ty peníze dělat, tak bude taková prace existovat. To, ze jste odešla a budete hledat dál, je jediná zbraň proti takovým vydriduchum. Ovšem otrokářství je neco jiného....

2 0
možnosti

Tady jde taky o to, ze tito lide a autorka meli realnou predstavu, ze si vydelaji tech 700 Kc za 12 hodin prace. Nebo i vice....Autorka neni neinteligentni, zrejme si ten plat z neceho racionalne odvodila...ale na ty penize vubec ani ostatni kolegove nedosahla. V tom je ten probel, ze mela na konci 400 Kc byl urcite SOK! I pro me uz jen pri precteni blogu.

0 0
možnosti

No zkrátka kapitalismus jako vystřižený. Máme co jsme chtěli...!  Máme co jsme chtěli...?V

2 1
možnosti

I11v23o 90Ž57á65č93e54k

22. 9. 2013 21:18

Nechť každý mluví sám za sebe. Já mám, co jsem chtěl.

0 0
možnosti
Foto

Jo, síla:) Také jsem si kdysi takhle zkoušela přivydělat. V té jedné společnosti to tak nějak šlo, mzda tedy tak nějak podobná, ale dalo se to vydržet. Ve druhé měla ještě ke všemu vedoucí směny celkem hulvátské jednání, tak jsem další směny zrušila.

3 0
možnosti

škoda, že jste se předem nepoznala s p.Stehlíkem. Mohla jste toho být ušetřena.

0 0
možnosti

Myslíte to zřejmě ironicky, ale v čem nemám pravdu ?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS