Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

To je princip podřadné práce. Dokud se najdou blbci, ochotni ji dělat i za ten mizerný peníz, nic se v tom nezmění. To, že vás podle vašeho názoru ošidili, padá částečně i na vaši hlavu. Není nic jednoduššího, než si nechat úkolové tarify potvrdit  p í s e m n ě  (nejlépe ve smlouvě) ještě předtím, než nastoupíte. Takto jste jen skočila na nějaké sliby. Je mi jasné, že člověk, který zoufale hledá možnost výdělku, si nemůže moc vyskakovat, ale když na svoji obranu neudělá vůbec nic, dopadne jako vy.

2 3
možnosti
TH

Vy mate nazory....8-o

Nechapete ze pracovat nesmi znamenat "ze nekdo skocil na neci sliby"???  To je protizakonne:

0 0
možnosti
AN

Hm, smutné.Mám známou, která je taky dost manuálně zručná, je nezaměstnaná a zúčastnila se  podobných brigád, vyprávěla mi např., jak se přišla ucházet o zaměstnání, oddřela tam 10 hodin ty nejtěžší práce, neměla se ani kde převléknout, umýt, najíst atd. a když přišlo na placení, tak dostala 300,- Kč, když se bránila, že jí slíbil přece víc, tak jí pan majitel řekl, že zítra už nemusí chodit, že mu z ÚP pošlou zas někoho jiného. Tak má levné pracanty, bez odvodu daní.

6 0
možnosti
VB

Ideální pro havíře ze zavřených šachet, ale myslím že by tam někdo přišel k úrazu, tak jako jeden známy shodou taky okolností bývalý havíř natankoval jednoho šikmookého kapitalistu jak mu stál za prdeli a tiňťongal něco o rychlosti práce.:-):-)

2 0
možnosti
JP

nu, a od te doby je mily havir nezamestnany, a take nezamestnatelny, protoze o podobnem chovani se samozrejme dozvi personalista libovolne jine firmy, kam by chtel dotycny nastoupit ... a ne, zamestannce, kteri fyzicky napadaji nadrizene, takove nemaji radi opravdu nikde.

0 0
možnosti
DN

Síla... díky za článek.

8 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik