Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Zajímavé na tom je také, že tito příživníci z Automatu, Oživení a spol. nejsou a nebudou NIKDY spokojeni - žijí na státní útraty, vyřvou si dotace, granty na pofiderní akcičky, otravují většinu, ale kdyby se jim podařilo tuto zhůvěřilost prosadit, tak protáhnou obličeje a řeknou, že ještě chtěli to a ono a to jim magistrát nedal - a jsme zase na začátku! 8-o;-€

A mimochodem, kdopak to byl v sobotu na nábřeží? Městem placené spolky, pár stánků, ty samé tváře + turisti - a tak je to vždy, když je nábřeží zavřené, aby ZAČALO ŽÍTJINAK;-D;-D

Co kdybyste vy, Automati, začali žít jinak - především za svoje!Rv

1 0
možnosti
DS

Profesionální PR práce pane Stránský, když dochází argumenty, naplivá se na protivníka. Ostatně za těch 720.000,- Kč dotace od magistrátu by bylo kupodivu, kdyby vaše reakce nepřipravovali profesionálové  např. z agentury PROMOTÝM PRAHA s.r.o. vlastněné středočeským čenem TOP09, kterou magistrát najal, aby jej zastupovala při uzavírkách nábřeží.

Hudečkově snaze získat hlasy radikálních ekolevičáků rozumím, je to stejné, jako když se ministr Němec snažil návrhy na legalizaci marihuany lovit hlasy ve stejných vodách pro upadající US-DEU.

Krásný příklad toho, jak je TOP09 levicová, když podporuje tyhle ekofanatiky.

6 0
možnosti
LK

L51u58b33o64š 17K88r50i79m15l

7. 10. 2013 12:31

Vážený autore, naprosto s Vámi souhlasím, že nejlepší trasa z Revoluční do ulice Myslíkova  bude přes Letnou do tunelu Blanka a pak Strahovským tunelem a následně přes Jiráskův most. 

Také je možné si zavolat Vás s kolem, naložit Vám těch cca 300kg vybavení a nechat si to odvést.

7 0
možnosti
Foto

Pro všechny, kteří nemají v úmyslu skočit přížívníkům z auto*matu na špek:

http://www.petice24.com/praha_1_trpi

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS