Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je tady všude úroda "odborníků", no nazdar. To jsou tak diletantské plky, hrůza.

Chcete-li se dostat do reality, doporučuji (nechci nosit dříví do lesa):

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A131112_377047_blogidnes

0 0
možnosti

Zdravím, přečetl jsem. Je to úhel pohledu na věc. Souhlasím s panem Klaudou v té diskuzi, že došlo ke zlevnění pouze některých služeb, které ale mají ve spotřebním koši velkou váhu. Převis poptávky nad nabídkou v některých odvětvích je realita, někdy způsobená zvýšenou nabídkou – nemovitosti, celosvětovou poptávkou – elektřina, technologickým vývojem – elektronika, jinde konkurencí či sníženou kvalitou, atd. Dodnes byla modlou svobodná ruka trhu a konkurence, pro příště je to inflace.

Ta změna byla dost razantní (koruna padesát je razantní), ale odůvodnění z ČNB, nějaká zpráva, data, analýza, proč 27 a ne 26,50 nebo 28, vyjma vyjádření s obecnými frázemi, není. Jen mi to přijde stejně precizní jako stanovení DPH na 14 a 20%.

0 0
možnosti

Ve Venezuele uz zlevnili menu tak, ze maji inflaci pres 50%, Socialisticky prezident Maduro, byvaly to odborar a pritel zesnuleho Hugo Chaveze, uz posunul Vanoce do listopadu, aby se meli lide jeste lepe. Dobry napad.

1 0
možnosti

Na téma, které je tady už po stopadesáté, máte nárok, i když obsah nic moc. Ale proboha - ješkovi zraky ????? Říká Vám něco - ježkovy zraky?

1 0
možnosti

Nechci Vám radit, ale zdejší bojovníci proti euru by měli jásat. Vždy se uvádělo, že při národních západoevropských měnách měly národní banky možnost zdevalvovat měnu a tím zdražit a omezit dovoz, dát větší prostor nákupu a následně výrobě domácího zboží, podpořit vývoz,  zvýšit zaměstnanost. A teď všichni tento postup kritizujete.

0 1
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik