Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená autorko, je zřejmé, že nejste sto akceptovat novou linii, kterou se všem nedůvtipným pokusili nastínit i Václav Klaus a Miloš Zeman. Představa, že Václav Havel byl zloduch, který ve své hamižnosti zašantročil nějaké haraburdí na Hradě a odnesl i presidentskou knihovnu, aby se pomstil svému nedoceněnému nástupci, nevyšla. Ale pracuje se stále na nejnesmyslnějších zasviněních jeho jména. Také, jak jste si už jistě všimla, se pracuje na obrazu Václava Havla, který si nevěděl rady s tou nabytou svobodou a nebýt demokrata Václava Klause, myslitele a učitele demokracie, tak by nám ta  svoboděnka protekla mezi prsty, zatímco my hlupáci bychom spolu s Václavem Havlem jen nechápavě zírali, jak nám ji berou mimozemšťané. Dalším stínem Václava Havla se jeví být skutečnost, že Charta 77 nerozdělovala finanční podporu ze zahraničí každému rovným dílem a nestala se z ní tedy organizovaná skupina žoldáků. Kdyby se zhovadilost zločinců kšeftujících s alkoholem projevila už za V. Havla, těch těch 47 nešťastníků otrávených metanolem by zřejmě bylo také připsáno jemu. Podobně jako byla T.G.Masarykovi připsána střelba do lidí. :-)

0 0
možnosti
Foto

A teď tu o Perníkové chaloupce...

0 0
možnosti

Ha, "intelektualka" a nezachytila na ARTu "Hrdý Budžes". Styďte se. Pro mě úžasná věc. Oddychovka a zároveň mnoho témat k zamyšlení. Něco, co vydá za tisíce oslavných ód na "osvoboditele". Njn, každý máme ten svůj rozhled a své hrdiny. O těch Vašich tam holt moc nebylo.

1 0
možnosti

To je tak krásně naivní text! :-) Kolik vám je, slečno? Tipuji, že víc než 18 ne. ;-)

0 0
možnosti

Právě proto, že si vážím svobody, si nemohu vážit Václava Havla. Velice jsem si ho vážil při poslechu Svobodné Evropy a Hlasu Ameriky, dokud jsem  ho jinak neznal. Ale jako prezident se mi dokonale zprotivil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik