Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Ona je i druhá strana rozčarovaná. Můj rozvedený známý, po vztahu, do kterého během roku investoval cca 250tis a byl odložen, dostal na svůj inzerát asi 30 nabídek, jejichž obsah by se dal shrnout asi takto - mám problémy s bývalým partnerem, s dětmi, s penězi, s dluhy, s bydlením. příp vše dohromady.

0 0
možnosti
FF

Možná se urazil, že jste mu nenechala dopít svůj čaj...;-)

1 0
možnosti
AAP

Nic si z toho nedělejte. Blbců je plný svět. Ale to neznamená, že muži gentlemani neexistují. Proto, hlavu vzhůru a oči dokořán, ať ho nepřehlédnete.  ;-)

3 0
možnosti
LC

Seznamky jsou plné třicetiletých žen s VŠ, s dětmi. Je pravdou, že ten věk je pro ně i muže limitující. Dokonce jsem četl názor člověka, který v tomto období srovnával šance s bezdětným mužem 45 let, vyučeným dělníkem. Vycházel z toho lépe.

K té restauraci: pravda bude uprostřed. Každý má nějaké očekávání a to nemusí korespondovat s realitou.

1 0
možnosti
MS

Nejspíš jste mu na první pohled nesedla. To se stává. Neznamená to však, že se kvůli tomu musel chovat jako hulvát. Já jsem v takových případech pro upřímnost, byť protějšku nemusí být příjemná. Kdyby slušně, ale na rovinu řekl, jak se věci mají, bylo by to určitě férovější.

1 0
možnosti
VK

Byl to pitomec, nelitujte.Takových jsou internetové seznamky plné, s tím se musí počítat.Já dporučuju netlačit na pilu, věnovat se dětem a poptávat se mezi známými-někdy se nějaký volný prima mužský objeví.

1 0
možnosti
Foto

Ženská ve věku 35 let se dvěma dětmi hledá vážnou známost jistě obtížně. Od zadlužených chlapů s exekucemi na krku samozřejmě rychle pryč. S nezaměstnanými stejně tak. Pak samozřejmě narazíte na spostu ženáčů, kteří si jenom chtějí zpestřit svůj sexuální život. Musíte se smířit s tím, že kvalitní chlapi přiměření vašemu věku jsou prostě již rozebráni nebo budou mít vyšší nároky, než jste schopna splnit. Zbývají tak jenom ti s nějakým tím ALE, takže nějaké to menší ALE budete muset překousnout.:-)

2 0
možnosti
JC

Co asi tak může překonat "ale" v podobě dvou cizích malých dětí?

0 0
možnosti
Foto

Hrozný ... platit čaj za někoho cizího, kdo se se mnou ani nevyspí ;)

5 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik