Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po dlouhé době rozumný přízpěvek.Bohužel ten náš zaprděný rasismus a nacionalismus tu prostě máme. A budují ho rádoby vlastenci, kteří si pod pojmem vlastenenctví představují zase ten svůj rasismus a nacionalismus.Biohužel k nim patří i prezident a většina politiků.VKaždou chvilku dostávám maily s takovými blbostmi,že nechápu,proč mi to ten dotyčný poslal. To je také takový blbec ?

0 0
možnosti

Co myslíte tím rasimus a nacionalismus vlastenče? Znáte příběh skupiny křesťanských Syřanů, které přivezla naše kvalitní neziskovka? Třetina se vrátila protože starším chyběl plný rodinný (kmenový) život, třetina utekla do německa, kde je víc peněz a vyšší životní úroveň. O kolik potřebných se staráte nebo chystáte starat Vy osobně?

Je škoda, že se necháváte strhnou k nepřátelství k lidem, kteří jsou Vaši, i když uvažují jinak. Nebo jste jeden z těch, kteří si nepřejí vlastní vládu a nabízí naše cizím? Takovým se říká zrádci, těm kteří nemají rádi své město či národ. Oni chodí za cizími a hlásí jim, kdo proti nim stojí a chce svobodnou zemi.

0 0
možnosti

Jak se v Evropě za Čechy nestydět? Jednoduše, to že uvažují a vnímají rizika a odmítají mediální manipulaci podobnéVašemu článku, znamená ohromné plus. Na našem území žije mnoho lidí, kteří jsou sice propagandou rozeštvaní do mnohých skupin, ale většina z nás už nechce opakovat své totalitní přitakávání "našim zástupcům v naší EU". Jsem hrdý na Čechy, že jich tolik dokáže samostatně myslet a nehledají si své falešné ideologie, kde se jen stranicky přikyvuje.

2 0
možnosti

Lidi, zamyslete se nad moudry, které platí na věky:

„Stava životní návyky lidí kopírují přírodu země kde žijí“ »Hippokratés z Kósu.

0 0
možnosti

Podle příspěvků v této diskuzi zjišťuji, že jsme pořád ještě normální. A to je dobře.

0 0
možnosti

To, že mám obavy o své potomstvo, ještě ze mě nedělá rasistu.

A ty vaše pracovní cesty do Francie, Británie a pod...,byl jste někdy tam, kde mají migranti svá dobrovolná ghetta? Určitě jste byl v noci v parku před vlakovým nádražím v Miláně? Jel jste přes Francii kamionem do Dovru? Řekl bych, že jste byl pracovně max někde v restauraci nebo v kavárně.

4 0
možnosti

Nebo v Norimberku se procházet za tmy? Od důvěryhodné osoby vím, co se tam děje...

0 0
možnosti

Já bych měl jenom jednu otázku. To si jako vážně myslíte že to soužití bude fungovat? I až přijde krize? I až jich bude třeba víc než nás? Když se podíváte co se ve jménu islámu a celkově v afrických zemích děje za zvěrstva vsadil by jste na to život a budoucnost své dcery?

Já v soužití různých kultur věřím, ale ty kultury musí být blízké, kompatibilní a doplňovat se, prolínat se. Není to univerzální. To co vytvářejí muslimové v Evropě je paralelní společnost. A paralelní společností začíná kolonizace. Zeptejte se indiánů jak končí.

2 0
možnosti

A já se zase stydím za Čechy, kteří se stydí za Čechy a lokajsky se hrbí před západem, jen ať ten se na nás proboha nezlobí.

7 2
možnosti

Souhlas. Ty miliardy z Bruselu, o nichž autor píše, bychom nemuseli milostivě dostávat. Vždyť naši předkové od roku 1918 do roku 1938 (za 20 let) způsobili svojí invencí a pracovitostí, že ČSR byla republikou váženou. Měli mocný a blahobytný stát. Takže proto nás tzv. "spojenci" hodili přes palubu a naše firmy jejich firmám vyklidili světový trh. O to hlavně šlo, víte? A my za 27 let jsme jako kde? Prostřednictvím EU nás zase tzv."spojenci" drží na uzdě, abychom se jim ekonomicky nevysmekli. Počtvrté ale (roky 1938, 1968 a 1990) se od nich napálit nenecháme...R^

Byli jsme před EU, budeme i po ní.

2 0
možnosti

Možná jste jen málo Čechem, když neumíte obhájit Český pohled na problém migrace.

4 2
možnosti

Pomoc je důležitá, ale především našim potřebným [>-].

Všichni spoluobčané, kteří chtějí pomáhat migrantům z Afriky a Azie, požadují, aby se to všechno hradilo z našeho společného státního rozpočtu. Ale tam chybí peníze na naše děti, na naše důchodce ať už nemocné, nebo osamělé v domovech. Stejně tak chybí peníze na platy pečovatelů a sester v ústavech a nemocnicích. Chybí peníze pro naše potřebné občany v každém věku. Péče o zdraví a důstojný život našeho vlastního obyvatelstva musí být na prvním místě. A tato pomoc je samozřejmě placena z peněz nás všech a je to tak v pořádku. Ale proč by ze stejné naší společné státní pokladny měla být hrazena celosvětová uprchlická krize ?

Proč už si za dva roky všichni obětaví a lásky plní lidé nevytvořili vlastní dobrovolný peněžní fond ? To by byl Váš jasný argument proti mně i ostatním, kteří zde žádné migranty nechceme. Tím byste nám mohli jasně oponovat, že Vaše pomoc není jenom citová k těmto celosvětovým nešťastným běžencům, ale také finanční. Protože bez financí jim asi těžko můžete pomáhat. Vaší láskou je nenakrmíte.

Ale nikdy nemůžete nutit nás všechny, abychom Vám na Vaši pomoc přispívali ze společných peněz (daně). Vaši pomoc si musíte financovat skutečně sami.

Pokud ale požadujete naše společné peníze, nejedná se o skutečnou pomoc z Vaší strany o které pořád jenom mluvíte. Vlastně pro tu hlásanou pomoc vůbec nic neděláte. Ale všude se prezentujete, jako mnohem hodnotnější občané nejenom naší republiky, ale také společné milované unie. Samozřejmě, že se za nás bezcitné spoluobčany v Evropě stydíte a to Vás musí hrozně trápit.

Tak kolik migrantů už máte u Vás doma a jak jste s nimi spokojeni ?

Jak to zvládáte ? A co Vaše rodina ? Podělte se prosím s námi o zkušenosti a získejte tak na svoji stranu co nejvíce finančních přispěvatelů, ať můžete pomoci všem, všem všem.

Přeji Vám hezký den a mnoho štěstí v životě.

5 0
možnosti

J96a24r95a 31R75a58n31k

3. 8. 2017 20:27

Karma, velice dobre napsaneR^

4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS