Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Slabá agitka, nic víc.

16 5
možnosti
KB

Omlouvám se, ona to není agitka, ono je to celé takové blbé.

11 2
možnosti
MB

No, sice nesdílím tu protiimigrační hysterii ale ani ten váš rádoby klidný nadhled světáka.

Chápu, že někteří lidé potřebují pomoci, a nejsem proti pomoci potřebným. Dokonce chápu, že i sama Evropa potřebuje pomoci s ohledem na demografický vývoj.

Ale současná masová imigrace prostě nemá opodstatnění. Zase tak moc se situace v regionech odkud lidé "prchají" nezměnila. Tam se lokálně válčilo vždycky. A prchají sem lidé ze zemí, kde se ani neválčí.

Píšete, že Středozemní moře nelze oplotit, a že imigranti nepotřebují pozvání Merkelové. No, tím "pozváním" je přece vstřícná imigrační politika. Kdyby byla přísnější (a vešlo by to ve známost), žádné oplocování by nebylo třeba...těch, kteří to jen zkoušejí by rapidně ubylo.

Jsem pro přirozenou imigraci (která dává předpoklad zaintegrování se) ..a dokonce ji považuji za obohacující a užitečnou. Ale sociální experiment typu dnešní vlny imigrace nepodporuji.

Navíc mi to připadá značně pokrytecké...na jedné straně se podílet na bourání tradičních struktur v určitém regionu (a vytvářet tam chaos) ..a na druhé straně se opájet pocitem nezměrného humanismu z "pomoci".

25 0
možnosti
KS

Celá tahle diskuze je o ničem, já žádné migranty nikde nevidím. Dneska jsem teda potkal dva černochy, vycházeli z ambasády Ghany a nastupovali do auta s diplomatickou značkou...

2 10
možnosti
PT

P44e80t81r 66T37o10m14e64k

1. 8. 2017 23:04

Zajeďte se podívat do Německa nebo do Švédska.

6 0
možnosti

Jo tak 0,3% je podle anonymního oikofobního autora prý málo. Ono se to asi rozmístí rovnoměrně po celé EU, co. Aha.

1 1
možnosti
ZB

Na lidi typu Buriánek a spol je třeba si dát pozor. Píší tendenční články, vůbec je nezajímá dopad a problémy. Antikarma a palec dolů za článek! RvRvRvRv

23 2
možnosti

Nojo, nejlépe je třeba i označit viditelně někde vepředu na košili, co?

0 0
možnosti
HM

skvělé R^ a karma ........... tekutý hněv a fašizace , díky Zemanova populismu, bohužel padl na úrodnou půdu...!Při šíření strachu a nenávisti vůči uprchlíkům a vůči EU dejme pozor, abychom tím nedělali službu jinému aktuálnímu zlu...!

6 17
možnosti
JU

J29a31n 64U37l92r46i12c60h

1. 8. 2017 18:10

Neházejte to na Zemana. Spis předložte racionální argumenty proč máme přijímat ekonomické imigranty.

18 1
možnosti
DV

D57a24v62i12d 38V28l87k

1. 8. 2017 18:01

Karma jak BrnoR^

3 7
možnosti
PK

Sjezdil jsem dosti zemí a nesdílím úplně názory autora článku, totiž stydím se za Čechy, ale z úplně jiných důvodů a to jak se chovají zejména jako turisté, no a o politicích raději nehovořit, tam příliš dobrých vzorů pro národ nelze najít. Co se týče imigrace, tak na toto téma bylo již dosti papíru a to nejrůznějšími názory popsáno a bude to jistě pokračovat. nemám žádné vědecké podklady pro nebo proti, jen se držím intuice a myslím, že to prostě nebude fungovat a po návštěvě Stockholmu a Berlína jsem se v tom jen ujistil.

11 0
možnosti
IB

I54v95o 24B70o47u74š64e

7. 8. 2017 11:29

Co se vám přihodilo ve Stockholmu?

0 0
možnosti
JU

J39a76n 26U73l17r78i18c15h

1. 8. 2017 17:50

Ano na západě nepropadaji histerii. Vždy se semknou a připraví na dalsi obohacení kamionem, nebo nožem. Pravidla pro poskytování azylu jsou jasné definována a byla to EU, a kancléřka Německa kdo je porušil jako první. Nesnažte se tady vytvořit dojem ze někdo nechce pomoci slepému dítěti ze Sýrie. To co se k nám ted valí, nejsou lidé z válkou zasazených oblasti s nárokem na statut uprchlíka, ale obyčejní ekonomičtí migranti. Situaci v Africe nejde vyřešit imigraci do Evropy. Každy rok je populační přírůstek v Africe 30 milionu lidi a populace se tam za posledních 40 let zdvojnásobila. Evropa bude muset zavřít dveře, bud dříve nebo později. A já jsem pro rychlou verzi.

20 0
možnosti

Njn, další člověk, co chyběl na hodinách biologie a historie a minula ho psychologie a sociologie. Nicméně, alespoň má názor a hrdě ho prezentuje :-P

Biologické zákony nikdo nezrušil, i když to v současné době čím dál tím více lidem nedochází. Vyvinuli jsme se, abychom předávali své geny. Každý z mých předků, už něco přes 3 000 000 000 let (všimněte si těch nul. Je jich hodně, co?) vždy předal své geny. K předávání genů jsem si za ty tři miliardy let vyvinuli docela dost strategií. A ano, jedna z nich je teritoriálnost. Lidé, co nadšeně vítají uprchlíky, prostě nechopili co to je evoluce. Ano, můžeme si říci "tak tu budou místo nás žít černoši, no". Jo, můžeme. A staneme se evolučním zmetkem

Pak přijdou lži lidí jako jste Vy. 1,5 % není málo. Když si představím, že by se do Čech přistěhovalo 150 000 muslimů, to už je jedno celkem velké město. Další věcí je, že když každý rok přijde 1 % populace odjinud, při jejich a naší natalitě budou tvořit polovinu naší populace mnohem dříve než za 50 let. Proč mi to má vadit, ptáte se? Asi jste si nepřečetl první odstavec.

Historie nám dost jasně ukazuje, že izolovanost je cestou do pekel. Taktéž jsme lidé, měli bychom si pomáhat. Jenže, historie nám také ukazuje, že přílišná otevřenost či nesmyslné skutky jsou cestou do pekel také.

Problém je v tom, že sluníčkář, jako Vy, si vybere blog xenofoba. A racionální lidé, a já si myslím že v Čechách je racionálních lidí dost, by nejraději oba dva poslali tam kde slunko nesvítí.

22 0
možnosti
IB

I83v60o 94B55o53u52š57e

7. 8. 2017 12:29

No a myslíte, že provést azylové řízení s několika tisíci žadatelů je známkou přílišné otevřenosti?

1 1
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik