Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Článek mi přijde jako jako jedno velké leporelo demagogií lží a pololží.

Vezmu to heslovitě:

-Kdo nemá od strachu plné kalhoty a nehysterčí z muslimů, ten není dostatečně vlastencem. Je to sluníčkář, vítač, havloid, neziskovkář, placený Sorosem....Lež. Naopak 99% odmítačů invazivních vln běženců má celou řadu logických argumentů a stoický přístup. Přitom vaše označení "plné kalhoty" a "hysterie" svědčí o dehonestaci místo protiargumentů a plošnému urážení oponentů.

-Miliardy, ....bez zaváhání bereme. Když se nás zeptají, zda pomůžeme řešit uprchlickou krizi, blekotáme,...Demagogie. Dotace z EU se řídí přísnými pravidly a mají povahu dvoustranné dohody. O přerozdělování nějakých lidí bez dokladů v ní není ani slůvko. Je to stejné, jako by všem, kteří dostali dotaci na kotel byl potom zpětně přidělen k živení a ubytování jeden bezdomovec s odůvodněním, že když jste předtím brali, tak se teď starejte.

-Zbabělost a sobectví se v Česku vydávají za prozíravost. Co ostatní považují za slušnost a ctnost, to Češi prohlašují za naivitu....Nesmysl. Neřekl bych, že mít dva roky výjimečný stav, nebo doslova hordy neregistrovaných násilníků, kteří sexuálně hromadně napadají ženy a děti, stanují přímo na rušných ulicích hlavního města, nebo kameny a tyčemi útočí na všechno kolem, vytahují projíždějící řidiče z auta a ty pak mlátí, je věc cti. Věc cti by spíše bylo nekompromisně s nimi zatočit během dvou hodin. Nechtějte vědět, jak bych nazval já to, co vy nazýváte ctí.

-Mají dvanáct uprchlíků, ale celou Evropu chtějí poučovat, jak řešit uprchlickou krizi....Právě proto! Rozhodně bych se nenechal poučovat o prevenci proti žloutence od někoho, u něhož má infekci celá rodina. Spíše od toho, komu se vyhnula!

A na závěr:

-...přesto se mě občas kolegové odtud opatrně ptají, co se to tam u nás v té východní (!) Evropě děje?

"Nic, naprosto nic."

"Šťastlivci, jste zatracení šťastlivci!"

45 4
možnosti
MP

No, za mne se v Evropě stydět nemusíte, s ostatními Čechy to bude zrovna tak různé jako s jinými národy.

Kromě toho, nezaznamenala jsem, že by evropané, které jsem letos o dovolené potkala,byli jakkoli zvědaví na můj názor na uprchlíky, případně mi předhazovali "český" postoj.

20 0
možnosti
VV

Pani Pokorna, tema uprchlici je jaksi specificke zde. Nikde ve svete se vas na nej nikdo nebude ptat.

0 3
možnosti
TB

Proč bychom se měli stydět za to, že stále ještě umíme používat zdravý selský rozum a že jsme neztratili pud sebezáchovy. Zrovna včera jsem mluvil s rodilým Švédem a ptal jsem se ho, co si o upchlících myslí, protože zrovna Švédsko je jedním z hlavních cílů migrace. No, abych to zjednodušil, tak byl z toho úplně nešťastný, o politicích mluvil slovem crazy, mluvil o tom, jak se radikálně zhoršila bezpečnostní situace v jeho zemi, že se bojí v noci vycházet to určitých čtvrtí, hlavně v Malmo, Stockholmu a o tom, že už byl nucen si pořídit zbraň na sebeobranu.....takhle to vidí normální lidé, kteří v těch zemích žijí, to je realita...ne to, co Vám říkají "elity" na Západě ;-)

24 3
možnosti
ZB

Karma.Velmi dobře napsáno.Kdo nehysterčí s Konvičkou a nekřepčí na Ortelových "koncertech" mezi holohlavci od Bartoše je hned vítač,sluníčkář a vlastizrádce...některým lidem už opravdu přeskočilo,autor jednoho z dnešních blogu,mimo jiné udajně skaut a fanatický obdivovatel Zemana požaduje pomník "českým obětem islamismu",takových hysterických blábolu je tady spousta....

8 14
možnosti
Foto

Raději bych vnuka uvázala řetězem ke stolu, než ho dala do oddílu k Čermákovi:-P

0 0
možnosti
KM

Výborný a potřebný článek. R^

9 17
možnosti
PT

P10e65t70r 39T81o97m20e30k

1. 8. 2017 11:20

Potřebný pro koho? Pro vás jako jste vy, kteří jsou lidmi bez představivosti a pudu sebezáchovy.

11 4
možnosti
PB

Jestli se chcete stydět, styďte se sám! (Už za ten Váš demagogický výtvor).RvRv

31 7
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik