Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

vidíte, první pokus a hned povedeny, přihlaste se a blogujte, potřebujeme tu lidi se zdravým rozumem

10 1
možnosti
PB

...... jasně, srozumitelně, po lopatěR^ !     (překopněte v titulku "vyšetřování")

7 0
možnosti
Foto

Tihle amatérští propagandisté jako Olšer to přehánějí už dlouho. Obětovat vlastní důvěryhodnost pro cizí impérium je něco, co jde zcela mimo mé chápání.

11 1
možnosti

Bohužel, nejde jen o Olšera!

A že jich tu hemží!

!

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš blog. Karma.

7 0
možnosti
ZB

Karma.Konečně blog od někoho, kdo má odborné informace a znalosti.Jistě se teď vyhrne od Olšera a spol. spousta konspiračních teorií.Ty nevinné mrtvé mají na svědomí jejich "hrdinové" a to vůbec nehodí...

8 0
možnosti
VK

V lidovkách se dnes objevila informace, že letadlo bylo plné zdravotnického materiálu a že těla nebyla čerstvá a že ti lidé byli po smrti už několik dní. Až si to přečtě Nigrín nebo Olšer, tak se tu objeví nový, zaručeně a spolehlivě objektivní blog na téma, jak ten západ naložil boeing plný mrtvol a nechal ho spadnout hned nad Ukrainu.

3 0
možnosti
VK

vám samozřejmě karma.

5 0
možnosti
VK

Pan Olšer je známý tím že se velmi často mýlí. Je take znám svými provokacemi. Například v nejnovějším článku, kde vedle ukrainského presidenta je hakový kříž, což nikomu nevadilo v tom, tento článek umístit na titulku. A to nemluvím o tom, že je tento článek plný naprostých nesmyslů. Ach jo.

9 0
možnosti
Foto

Václave ..... Cemper, Hassan, Olšer, Nigrin - dnes v zaujálech .... kdopak to asi má službu na blogu? :-P

9 0
možnosti

Ostatně soudím na základě známých faktů, že nelze vyloučit výbuch nálože v ocasní části a následné kamuflování tohoto faktu výstřelem rakž ety i dalšími záměrnými dezinformacemi.

A ještě poznámku, někde zde v diskusích jsem se dočetl, že Novorusko skutečně vyhlásilo bezletovou zónu. Pokud je to pravda, tak se mi to jeví tak, že to měly ty letecké společnosti respektovat pro jistotu.

Já sice vím, že když se budu šarpačkovat se svým sousedem o zahradu a vyhlásím tam bezletovou zonu, tak to asi Mezinárodní letecká organizace bude ztěží brát vážně, ale přece jenom platí princip předběžné opatrnosti.

1 12
možnosti
VL

Takže z obecného konstatování, že to bouchlo na palubě letadla  jste se již přesunul a upřesnil výbuch do ocasní části. Tohoto by se mohl chopit pan Fojtík. To je velká teorie. Za pár dní bude alespoň v tomto asi již jasno, pokud to tam separatisti, kteří evidentně na vyšetřování velký nebo téměř žádný zájem nemají, nezametou pod koberec a realitu ještě nějak vhodně neupraví.

A ještě nám povězte něco o výhodách režimu á la Kaddáfí v podmínkách České republiky, nebo to jak NDR byla v 80. letech minulého století mnohem rozvinutější země než SRN, což se obecně odráželo na kvalitě a rozsahu produkce obou zemí a jejich konkurenceschopnosti a speciálně na kvalitě trabantů v porovnání s produkcí VW nebo BMV. Prostě něco humorného.

10 1
možnosti
PZ

Ten dispečer, kterým tu Olšer operoval, je už dávno vyvrácen jako hoax.

12 0
možnosti
Foto

Karma a velmi zasloužená.

Moc dobrý článek, názory a závěry podepisuji.

15 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik